dimecres, 27 de febrer del 2008

Presentació del bloc d'una mestra

Aquí presento un bloc col·lectiu, on pots donar la teva opinió sobre temes relacionats amb la qualitat i la innovació educativa. Aquí cito del primer missatge publicat la diversitat de temes que es poden publicar: (...) Els articles per a publicar en aquest bloc han de ser de caire educatiu, pedagògic, de valors socials, d' innovació educativa, respectuosos amb totes les persones, no discriminar a cap col.lectiu (...). Tots aquests articles i/o opinions estan reforçats amb imatges i videos, extrets normalment de la pàgina web http://www.youtube.com/.


La pàgina del bloc en qüestió és: http://eduquemnos.blogspot.com/ .




Aquest bloc, al utilitzar-se com a "fòrum" no hi ha un sol autor que el va crear, sinó que en el marge dret podem trobar informació de les persones que administren el bloc; com poden ser: Victòria Oliu, Carme Barba, Ramon Barlam, etc.


Pel referent a l'antiguitat del bloc, cal remuntar-nos al primer dels missatges escrits en el bloc, el qual data del 18/11/2006. Tot i això cal dir que no té perquè ser aquesta la data de creació del bloc, ja que podrien haver tardat a publicar quelcom.


Dins d'aquest marge dret, esmentat anteriorment, podem trobar una série d'enllaços directes amb diferents blocs relacionats amb l'educació.